Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 350. | 8 de maig del 2024

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

L’hora de fer realitat els grans projectes d’R+D: els Nuclis d'R+D

Ningú dubta que l'R+D és un element clau de la prosperitat empresarial: ens ajuda a diferenciar-nos de la competència, a oferir productes i serveis més avançats, a optimitzar recursos, a (re)posicionar-nos al mercat i, literalment, a transformar la nostra empresa.

Un camí imprescindible que no sempre és fàcil i que necessita suport econòmic. I d'aquí sorgeixen els Nuclis d’R+D empresarial: ajuts de fins a 250.000 euros per fer realitat projectes clau per a tu.

Com els puc utilitzar?

Les línies d'ajut dels Nuclis d'R+D et permeten desenvolupar tecnològicament nous productes o serveis, engegar projectes relacionats amb els residus o plantejar accions per adaptar-se o mitigar els efectes del canvi climàtic.

Innova a través d'uns ajuts més consolidats que mai i escull entre els Nuclis d'R+D tecnològics o els Nuclis d'R+D Green en l'àmbit dels residus (convocatòria oberta) o els Nuclis d'R+D Green en canvi climàtic (propera obertura).

Sabies que prop del 70% de les empreses beneficiàries preveu augmentar la facturació? Segueix l'exemple d'empreses com la teva que ja s'hi han llançat!

No t'ho perdis

El futur de la salut digital al Health Revolution Congress

Vine a la presentació de l’informe Salut digital de Catalunya en el marc del Health Revolution Congress, referent europeu en salut digital. Aconsegueix el codi de descompte i connecta amb startups, empreses farmacèutiques, inversors i institucions.

Aconsegueix la teva entrada!

Fes realitat noves oportunitats de negoci

Els ajuts a Noves Oportunitats de Negoci et permetran desenvolupar o implementar un nou pla de negoci a la teva empresa amb l'objectiu de crear productes amb més valor afegit, accedir a nous sectors o oferir serveis diferenciats.

Descobreix la nova convocatòria!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Com les empreses catalanes aprofiten els acords comercials de la UE?

Els acords comercials de la Unió Europea determinen les relacions amb països tercers per crear millors oportunitats, reduir costos i superar possibles barreres al comerç. Aprofitant el Dia de la Unió Europea, et mostrem les claus per aprofitar aquests acords de lliure comerç a l’empresa.

No t’ho perdis!

Descobreix 2 imatge

Oportunitats de negoci a Europa amb les oficines Exteriors d'ACCIÓ

De Londres a Varsòvia i de Milà a Copenhaguen. ACCIÓ disposa d’una desena d’Oficines Exteriors al Vell Continent per ajudar-te a fer-hi negoci i a descobrir-hi les millors oportunitats per a la teva empresa. Són el millor suport per expandir-t'hi!

Tria la teva!

Acció Informa imatge

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Acreditació d’agents de suport a la internacionalització

Acreditació de persones assessores dels programes d’ACCIÓ

Acreditació de mentores i mentors de startups

Acreditació d'entitats i empreses TECNIO