No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
núm. 240. Dijous, 23 de maig del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
La volta al món en 4 dies:
vine a la Setmana de la Internacionalització!
 

Per ampliar els horitzons del teu negoci n’hi ha prou amb una Setmana. Lluny del clàssic on Willy Fog necessitava 80 dies per fer la volta al món, la Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ et permet acostar-te a més de 100 mercats en pocs dies. Enguany, es vertebra en quatre eixos que omplen quatre dies temàtics dedicats a la indústria, la salut, la mobilitat i l’alimentació. Tot plegat amb la possibilitat de reunir-te amb els directors de les 40 Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Escull el teu dia i reserva la teva plaça!

Cada dia temàtic t’ofereix dos seminaris per entendre les tendències del sector i aprofundir en algunes de les més de 250 oportunitats concretes detectades per les Oficines Exteriors que pots trobar al Recomanador d’oportunitats de negoci internacional.

I encara que la teva empresa no pertanyi al sector industrial, salut, mobilitat o alimentació, la Setmana també és per a tu! Consulta les agendes disponibles dels directors de les 40 Oficines Exteriors d’ACCIÓ i reuneix-t’hi per explorar les teves oportunitats en els més de 100 mercats que cobreixen. Aposta contra Willy Fog, vine a la Setmana de la internacionalització!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Quant costa exportar el teu producte?
 
 

Abans de vendre a l’exterior segur que t’agradaria saber quant et costarà introduir el teu producte en un determinat país, quins aranzels hi pots trobar o tota la documentació que et farà falta. Per aconseguir aquesta i molta més informació, tan sols has de consultar el Catalonia Trade Portal. En un sol web trobaràs tot el que cal saber per fer negoci internacional. Consulta’l!

 
 
 
Exposa al Smart City Expo World Congress
 
 

Ofereixes productes i solucions en el camp de les smart cities? Aquesta és la teva oportunitat de deixar-te veure en l’esdeveniment mundial més important del sector. Ja pots presentar la teva proposta per ser una de les empreses catalanes que hi exposi a l’estand facilitat per ACCIÓ, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Afanya’t a emplenar el formulari abans del 31 de maig i guanya visibilitat mundial!

 
 
 
 
Descobreix
 
Empowa, l’impuls a les dones innovadores
 
 
 

Amb el suport del programa Empowa, a través d'ACCIÓ, cada cop més projectes innovadors liderats per dones obtenen el finançament de l'SME Instrument, el programa europeu que impulsa les pimes més innovadores del continent. Descobreix en aquest vídeo com l’Empowa ha impulsat els projectes de GlyCardial Diagnostics, Sens Solutions i Carrocerías Ayats, de la mà de les emprenedores que els comanden!

 
 
 
L’aposta de l’Hospital Sant Joan de Déu per la medicina transfronterera
 
 

La transformació d'aquesta institució sanitària innovadora —especialitzada en infants, adolescents i dones—, protagonitza un dels exemples paradigmàtics de l'aportació dels clústers com a eina per a la competitivitat empresarial. La seva aposta per la medicina transfronterera ha implicat un canvi de funcionament reeixit en tots els àmbits de l'hospital. Descobreix com ho han aconseguit en aquest vídeo!

 
 
 
Agenda
Missió del sector de la cosmètica a l'Índia
Inscripcions fins al 27/05/19
Bombai i Nova Delhi
 
 
Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Startup Team: 3 pràctiques per multiplicar el rendiment de l'equip
 
Consulta les dates
Arreu del territori
 
 
 
 
Missió de silver economy a Dinamarca
 
Inscripcions fins al 31/05/19
Copenhaguen
 
 
 
 
Vols noves solucions? Pensa diferent!
 
05/06/19
La Seu d’Urgell
 
 
 
 
Investor
Pitch Coaching
 
Consulta les dates
Barcelona
 
 
 
 
S3Chem Seminar:
La química de les bateries
 
12/06/19
Barcelona
 
 
 
 
Showroom de
finançament alternatiu
 
13/06/19
Reus
 
 
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
3 raons per fer negoci a la Xina
 
  • El país més poblat del món és la segona economia mundial en ple procés de traspàs del Made in China al Innovated in China.
  • El pla Made in China 2025 vol impulsar la indústria 4.0 amb la priorització de 10 sectors dins la indústria manufacturera local.
  • Tens 20 oportunitats de negoci concretes a la Xina detectades sobre el terreny per les Oficines Exteriors. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a la Xina? Sol·licita una entrevista amb els directors de les Oficines Exteriors d'ACCIÓ i explora les teves oportunitats desembarcant a Xangai, Hong Kong o Pequín!

 
 
 
Ajuts
 
Convocatòries obertes
 
Acreditació d'agents de suport a la internacionalització
 
 
 
 
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”