No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 243. Dimecres, 3 de juliol del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Exponential Day: vine a fer esclatar
la teva empresa
 

Si no estàs transformant la teva empresa, potser ja fas tard. Algú altre, en qualsevol racó del planeta, ho estarà fent per tu. Cada dia una nova tecnologia crea un nou model de negoci i en destrueix un altre. I no podem dir que a nosaltres no ens passarà perquè ningú se n’escapa. La innovació disruptiva no només canvia coses, sinó que crea nous paradigmes, nous móns empresarials. Abans que et paralitzi el pànic, et proposem una escapatòria: vine a l’Exponential Day el proper 17 de juliol; una jornada diferent per començar a transformar la teva empresa, fer-la exponencial i conduir-la a la nova dimensió.

Convertir la teva empresa en una organització exponencial significa ser capaç de sorprendre constantment els competidors amb nous avantatges competitius, accelerar-la i provocar-hi canvis radicals que l’adaptin a les noves realitats que muten cada dia. Durant l’Exponential Day descobriràs les principals metodologies per fer-ho possible de la mà d’OpenExo i els seus principals actors.

 
 
 
 
 
SALIM ISMAIL
 

OpenExO Chairman. El seu best-seller “Exponential Organizations” l’ha convertit en el referent global de la disrupció al món empresarial. No et perdis l’ocasió d’escoltar-lo en directe!
 
 
 
 
 
 
 
 
FRANCISCO PALAO
 

OpenExO vice-chairman. Després de la inspiració, ens farà tocar de peus a terra per exponencialitzar l’empresa i (no) morir en l’intent
 
 
 
 

Tot això en un sol matí on, a més, quatre empreses catalanes també participaran per veure com poden respondre elles als reptes de la revolució exponencial. T’ho perdràs?

A la tarda, si tens un perfil amb capacitat per activar projectes i mecanismes d’innovació disruptiva dins de la teva empresa, podràs participar a l’Exponential workshop. Aquest taller interactiu et permetrà tastar les metodologies exponencials a través d’exercicis o reptes pràctics. T’atreveixes a participar-hi? Apunta’t a l’Exponential Day i transforma la teva empresa! Pensa que l’any que ve potser ja no hi ets a temps...

 
 
 
No t'ho perdis
 
Road to North Europe,
escala la teva startup!
 
 

Si estàs a punt per créixer, busques inversió per escalar la teva startup o creus que una gran corporació pot estar interessada per la teva solució innovadora, el Road to North Europe t’ofereix un roadmap personalitzat per impulsar i connectar la teva startup als ecosistemes més potents del continent. Tens temps fins al 15 de setembre per presentar la teva candidatura!

 
 
 
Deixa’t acompanyar
al món
 
 

En el procés d’internacionalització, la teva empresa no està sola. Aprofita tots els serveis d’expansió i vendes internacionals d’ACCIÓ de la mà de la xarxa de 40 Oficines Exteriors. Amb una atenció personalitzada en funció de les teves necessitats, gaudiràs del millor acompanyament per augmentar les teves vendes o implantar-te al mercat oportú. Deixa’t acompanyar i fes negoci al món!

 
 
 
 
Descobreix
 
El podcast d’ACCIÓ: Com em poden ajudar les Oficines Exteriors?
 
 

Fa 30 anys que la xarxa d'Oficines Exteriors d’ACCIÓ acompanya les empreses catalanes a més de 100 mercats arreu del món. Però com és el dia a dia d’una d’aquestes oficines? Com treballen? Quines diferències tenen en funció dels mercats on s’ubiquen? En parlem en un nou capítol del Podcast d’ACCIÓ amb els directors de tres d’elles: Ana Coelho (Brussel·les), Conxita Muñoz (Miami) i Robert Bach (Nairobi). Escolta’l!

 
 
 
Com aplicar la neurociència per ser més productius
 
 
 

Habitualment associem la millora de la productivitat a una gestió del temps optimitzada. Tanmateix, per Miquel Nadal, fundador d’Emorganizer i psicòleg expert en neuroproductivitat, “la gestió del temps per si sola no millorarà el nostre rendiment”. En el darrer Esmorzar d’innovació ens ha assenyalat les variables humanes que cal mesurar per millorar el benestar i les capacitats dels treballadors. Descobreix-les!

 
 
 
Agenda
 
 
La impressió 3D metàl·lica
 
04/07/19
Manresa
 
 
 
 
Investor Pitch Coaching
 
05/07/19
Barcelona
 
 
 
 
Propietat industrial
per a pimes
 
05 i 09/07/19
Girona i Lleida
 
 
 
 
Com afectarà el Brexit a la meva empresa?
 
10 i 11/07/19
Barcelona i Parets del Vallès
 
 
 
 
Apropa't al teu client amb Agile i Lego Serious Play
 
12/07/19
La Seu d’Urgell
 
 
 
 
Sales Pitch Coaching
 
12/07/19
Barcelona
 
 
 
 
Missió per a startups a Singapur
 
Inscripcions fins al 14/07/19
Singapur
 
 
 
 
30 anys d’ACCIÓ a l’exterior
 
3 raons per fer negoci a Milà
 
  • Itàlia és l’aparador del disseny per a qualsevol empresa i un dels líders mundials en la producció de mobles.
  • És un dels mercats més interessants per als avenços en smart cities i mobilitat compartida
  • Tens 5 oportunitats de negoci concretes a Itàlia detectades sobre el terreny per l’Oficina Exterior a Milà. Les trobaràs al Banc de Coneixement d'ACCIÓ.

A què esperes per fer negoci a Itàlia? Sol·licita una entrevista amb el director de l’Oficina Exterior a Milà i explora les teves oportunitats!

 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”