No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 245. Dimecres, 31 de juliol del 2019 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Et presentem 6 dels estudis més destacats del 2019
 

ACCIÓ elabora regularment estudis i informes de tota mena. Entre d’altres, n’hi ha de sectorials, tecnològics, d’internacionalització o d’inversió estrangera. Sí, són aquells continguts tan interessants que, ben sovint, deses a la carpeta mental: “Per llegir quan tingui temps”. Si l’estrès del dia a dia no t’ha permès consultar-los amb calma, aprofita aquestes setmanes d’agost per posar-te al dia. Et presentem 6 dels estudis més destacats d’aquest 2019. Bona lectura i bon estiu!

 
 
 
No t'ho perdis
 
Oberta la convocatòria Tecniospring INDUSTRY
 
 

Ja s'ha obert una nova convocatòria del Tecniospring INDUSTRY, el programa que permet a les empreses i entitats acreditades TECNIO contractar personal d’R+D qualificat durant dos anys amb un ajut del 100%. Tant si ets una empresa com si ets un investigador, Tecniospring INDUSTRY és una oportunitat per reunir talent i empresa. Les propostes es poden presentar fins al 30 de setembre.

 
 
 
Sol·licita els Nuclis d’R+D en Economia Circular
 
 

Tens un projecte d’R+D per desenvolupar un nou producte o servei tecnològic en el camp de l’economia circular? Els Nuclis d’R+D t’ofereixen ajuts de fins a 200.000 euros a fons perdut per desenvolupar durant dos anys i mig el teu projecte. Porta a la pràctica grans idees innovadores en el camp de l’economia circular amb els Nuclis d’R+D! Convocatòria oberta fins al 16 de setembre.

 
 
 
 
Descobreix
 
4 històries d’èxit impulsades pel micromecenatge
 
 

El crowdfunding permet validar el producte, aconseguir una primera comunitat i obtenir informació rellevant més enllà de la venda. Aquests són els principals avantatges d’una alternativa de finançament utilitzada per La Guia del Creador, la revista La Mira, l’editorial Raig Verd o el saxofon de viatge Travel Sax. Els seus impulsors han compartit la seva experiència a plataformes com Verkami, Tot suma, L’aixeta o Kickstarteren un dels Esmorzars de finançament d’ACCIÓ. Descobreix les seves històries!

 
 
 
Sensofar, com abandonar la dependència d’un client
 
 

Sensofar va protagonitzar un dels casos de canvi estratègic en clústers el 2014. Ara, cinc anys després, analitza la seva aposta per intentar defugir la dependència d'un sol client en aquest vídeo. En un àmbit tan innovador i competitiu com la metrologia òptica, Sensofar havia de fer front al repte de llançar-se cap al liderat d’algun nínxol o consolidar-se com el millor aliat dels seus clients. Descobreix la seva evolució!

 
 
 
Agenda
Missió 3D Printing a la fira Formnext de Frankfurt
Inscripcions fins al 13/09/19
Frankfurt
Missió de contractació
pública a Mèxic
Inscripcions fins al 16/09/19
Mèxic
 
 
Brokerage Event a la fira Gamescom de Colònia
 
Inscripcions fins al 18/08/2019
Colònia
 
 
 
 
Mobile World Congress
Los Angeles 2019
 
Inscripcions fins al 31/08/2019
Los Angeles
 
 
 
 
Marketplace de solucions Indústria 4.0
 
05/09/19
Barcelona
 
 
 
 
Investor Pitch
Coaching
 
06/09/19
Barcelona
 
 
 
 
Fons i programes europeus per a empreses socials
 
18/09/19
Barcelona
 
 
 
 
Sales Pitch
Coaching
 
20/09/19
Barcelona
 
 
 
 
Startup Talk:
No innovis, ven!
 
26/09/19
Mataró
 
 
 
 
 
Ajuts
 
veure mÉs ajuts >
 
 
 


La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l\’Agència per a la Competitivitat de l\’Empresa (d\’ara endavant, “ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d’ACCIÓ d’idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l’adreça postal indicada anteriorment.”